OS Frank
October 26th, 2013 Af susan

Designet af Oliver Schübbe

Lørdag den 12. oktober svingede Oliver Schübbe i sit folkevognsrugbrød om hjørnet på Vodorffsvej på Frederiksberg. Bilen var godt pakket med reoler. Og heldigvis! For Søren og Jeppe har siden juli måttet melde udsolgt.Oliver i gang med at tømme bilen


...og der er heldigvis flere at tage af
Tyske Oliver Schübbe er manden bag OS Frank reolerne. Reolerne er lavet af genbrugstræ/spånplader fra gamle møbler. Forskellige træsorter, skæve vinkler og alligevel helt enkle. Oliver Schübbe er den ene halvdel af OS2 Designgroup og hans stærkeste side er eksperimentel recycling design - som han selv udtrykker det. Inspiration og materialer henter han på forbrændingspladser, hvor han søger efter brugbare ting blandt de kasserede møbler.

I Danmark forhandles OS Frank reolerne (via
osfrank.dk) af Jeppe Hansen og Søren Green. I første omgang købte Jeppe og Søren et begrænset parti af reolerne, som altså var solgt, da de nåede juli. Derfor var Olivers ankomst længe ventet!

”Vi gør det mest, fordi vi synes, det er sjovt. Det er også derfor, at vi kan sælge dem så billigt. Designeren går meget op i at reolerne ikke bliver masseproduceret, det er jo hele baggrunden for genbrugstanken, så man kan sige, at vi er en slags anti-IKEA”, fortæller Søren. Og at prisen er rimelig, det kan jeg kun give ham ret i; 400,00 kr. pr element - leveres også med specialdesignet ophængssystem, så er prisen 450 kr. Det er uhyre rimeligt!

Hver reol har sin helt egen personlighed, men er så utvetydig en del af den samlede OS Frank familie.

Læs mere på www.osfrank.dk


Følg NoRubbish på Bloglovin

Tilføj kommentar