Den Grønne Genbrugshal
June 24th, 2013 Af susan

Christianias byggemarked

Dit lokale byggemarked står der på et skilt ved indgangen til Den Grønne Genbrugshal. Og selv om markedet tydeligt bliver brugt af Christianitterne selv, så er vi også en del udefra, der har fundet vej.

Her sælges nyt og gammelt i skøn blanding.

I genbrugsafdelingen er der meget at komme efter. Masser af brugte brædder, der har så meget mere glød end de nye, der kommer direkte fra savværket. Brugte vaske, både til køkken og bad, lamper, bordplader, toiletter... Og ikke mindst denne fantastiske brændeovn (til 1.800 kr.).Fuldstændigt fascinerende er alle de mange, gamle vinduer og døre. Her er virkelig noget at hente for den, der kan se muligheder.

Den Grønne Genbrugshal har åbent alle ugens dage:
Mandag 12:00 - 18:00
Tirsdag - fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag 12:00 - 16:00

Det er ikke tilladt at køre bilen ind på Christiania, men du kan gratis låne en trækvogn.

Læs mere på www.groennehal.dk

Tilføj kommentar