The Old Cinema
November 10th, 2012 Af susan

Antik, vintage og retro i London

Jeg er forelsket i min mand, men nu også i en genbrugsbutik i London

Indrettet i lokaler der fra 1910 til 1934 fungerede som biograf, og med et udvalg der er det mytiske filmunivers værdigt. Her løber du ind i den amerikanske drøm og østens mystik, du finder art deco, danske designer møbler, industrielt design og meget mere.

I 1970'erne overtog en gruppe antikvitetshandlere lokalerne og lavede Londons første genbrugsstormagasin. I gennem årene er det lykkedes for dem at holde påtrængende entreprenører fra døren og dermed bevare bygningen og stedet som genbrugsbutik. Et faktum der betyder, at der nu har været genbrugsbutik i bygningen i flere år, end der var biograf.
Som altid slår mit hjerte lige lidt hurtigere, når jeg ser rustikt, industrielt design. Så... her er et udvalg af biografens rå sager.


Går turen til London? Så læg vejen forbi
The Old Cinema
160 Chiswick High Road
London W4 1PR

Indtil da kan du aflægge butikken et virtuelt besøg på www.theoldcinema.co.uk


Tilføj kommentar