Restegilde
September 9th, 2012 Af susan

For Resten Gilde ved Torvehallerne

Der var masser af liv mellem Torvehallerne i dag, hvor For Resten Danmark holdte restegilde.

Børn (og voksne) tjekkede ind til gildet; fik forklæde, badge, navneskilt og høflig besked på at starte med at vaske hænder. Og så var det ellers rundt til de enkelte boder, hvor børnene - under kyndig vejledning - kunne lave lækre smagsprøver af restemad til dem selv og deres forældre.

Der var god stemning og engagerede, nysgerrige børn. Ved bordene blev der produceret småretter, der så helt vildt appetitilige ud. Småretter lavet af farvestrålende, indbydende grønsager, og desserter lavet af årstidens dejlige bær.Restegildet ved Torvehallerne er bare ét af de gilder, der bliver holdt under For Resten Gilde Dagen konceptet rundt om i Danmark i dag den 9. september. Det er For Resten Danmark, der har taget initiativ til For Resten Gilde Dagen.

For Resten Danmark er sat i verden af Stop Spild Af Mad, Forbrugerrådet og Landbrug & Fødevarer.

Kommentarer

  1. […] og Landbrug & Fødevarer om arrangementet For Resten Danmark (tidligere omtalt her på siden) og om udarbejdelse af en madspildsrapport – O.s.v. En af de store gevinster for bekæmpelsen af […]

Tilføj kommentar