Fødselsdag – juhuuu :-D
September 7th, 2012 Af susan

NoRubbish.dk fylder 1 år

I dag er det præcis et år siden, jeg skrev det første indlæg på NoRubbish.dk.

Det har været et forrygende år, langt over selv de ellers høje forventninger. Omfanget af kreativitet, kvalitet og omtanke i det felt, som No Rubbish befinder sig i, er imponerende - både hvad angår de produkter der fremstilles og de initiativer der arbejdes med at sikre en udvikling med bæredygtige løsninger.

Tak til jer alle! Til jer der har bidraget til indlæggene, til jer der har reageret så positivt og taknemmeligt på omtalen af jeres produkter og aktiviteter og til alle jer der dagligt klikker forbi siden.

I øvrigt; hvis du ikke allerede har liket NoRubbish på facebook, så gør det her www.facebook.com. Det vil være en dejlig fødselsdagsgave!!

Vi ses en masse i det kommende år!

Tilføj kommentar