Store Byttedag
August 15th, 2012 Af susan

9. september 2012 over hele landet

Legetøjet som dine børn er vokset fra, striktrøjen der bare passer rigtig dårligt i farven til dit flotte røde hår, stavblenderen der aldrig er taget ud af sin kasse... Nu kan du give nyt hjem til alle de ting, der ligger, ubrugte, og fylder.

Den 9. september 2012 er hele Danmarks Store Byttedag. Tag dine ting under armen, eller ring efter en 3x34, alt efter mængden, og kom til store byttedag.

Du vil helt sikkert kunne finde, legetøj der passer til dine børns alder, en striktrøje der netop passer til dit flotte røde hår, eller noget til dit køkken som du rent faktisk mangler. Og... kvit og frit kan du tage tingene med hjem.

Store byttedag er Recycling i sin grundessens!

Ud over bytteboder er loppemarkedsboder og inspiration til at lave brugbare ting ud af genbrugsmaterialer nogle af de aktiviteter, du kan møde til arrangementerne rundt om i landet.

En del af arrangementerne er annonceret her på www.brugmerespildmindre.dk, hvor du i øvrigt også selv kan annoncere et arrangement. Men flere arrangementer finder du først via en tur forbi Google. Søg på "store byttedag 9. sep".

Miljøstyrelsen lancerede i 2010 den nationale byttedag i samarbejde med Københavns Kommune som en del af Brug mere spild mindre kampagnen.

Tilføj kommentar