MANOTECA
August 21st, 2012 Af susan

Italian handmade pezzo unico – by Elisa Cavani

Elisa Cavani indsamler forladte ting, glæder sig over den historie de bærer på, overvejer hvad hun tror, at de gerne vil være i deres nye liv, genopfinder dem, maler dem kun hvis det er nødvendigt, og så håber hun på, at de nye ejere vil mærke de liv som genstandene har levet, og de historier som de uværgeligt fortæller.

MANOTECA er Elisas laboraturium, et lille hus beliggende i en park i Bologna. Lille, ganske vist, men med meget højt til loftet. De ting Elisa frembringer er fulde af opfindsomhed, skønhed og godt humør!!Indoor - gammel gadedør: Spisebord til 8 eller arbejdsbordIl Fausto - godt brugt trehjulet cykel: transportabel lampe og bogreolOlmo - Høvlbænk: køkkenelement med vask og vandhane


Abat-jour solitude - et natbord er vært for en flok arbejdere, et kraftværk, en gadelygte, og en mand, der venter ... forgæves ... på taget. Elisas tekst!!! Min favorit!

Se flere af Elisa Cavanis ting på www.manoteca.com, og bliv glad om hjertet :-)

Tilføj kommentar