Genbrugstøj på nettet
June 5th, 2012 Af susan

Gode fund fra fra Røde Kors’ 1.100 genbrugscontainere

Som supplement til de mere end 200 traditionelle genbrugsbutikker, åbnede Røde Kors i 2010 i samarbejde med Miinto.dk Danmarks første netbutik med genbrugstøj, hvor overskuddet går til humanitært hjælpearbejde.

Fra Røde Kors' 1.100 genbrugscontainere håndplukkes tøj til netbutikken - her udvælges det smukke, det skæve, det moderne. Retro, vintage eller næsten ubrugte fejlkøb. Butikken har tøj, sko og accessories til damer og herre.

Miinto.dk stiller sitet med opbygning, udvikling, dele af driften samt markedsføring til rådighed for Røde Kors. Røde Kors får dermed øget mulighed for indtjening til hjælpearbejdet, og vi andre får nem adgang til et stort udvalg af kvalitetsgenbrugstøj.

Besøg genbrugsbutikken på www.rodekors.dk/butik

Tilføj kommentar