REcykel
May 22nd, 2012 Af susan

Kunstværker på to hjul

Miljøhensyn og opsigtsvækkende markedsføring i gadebilledet. To gode argumenter der bør få virksomheder til at kigge lidt til hvad der sker hos REcykel i Ålborg. Dertil kommer charme, støtte til en ung kunstner og ikke mindst muligheden for frisk luft og motion.

REcykels istandsatte cykler er kunstværker på to hjul.

REcykel indkøber brugte cykler; ladcykler, short-Johns og gamle herrecykler. Cyklerne bliver skilt ad, sandblæst, grundmalet og derefter samlet hos en cykelsmed, der i øvrigt kun i nødstilfælde skifter en af de brugte reservedele med en ny. Og så er det, at kunstneren kommer ind i billedet. For nu omdannes cyklen til et egentligt kunstværk.

Som kunde vælger du selv blandt de brugte cykler, du kan få dit logo på cyklen og du har mulighed for at bestemme, hvilke farver cyklen skal holdes i. Men herefter træder den kunstneriske frihed i kraft.

Som det ses herunder er der noget at vælge i mellem - cyklerne venter bare på at komme på gaden.Læs mere om cyklerne og de unge kunstnere på www.recykel.com.

Tilføj kommentar