B-cycle
May 11th, 2012 Af susan

2nd life design – når udtjente cykeldele får et (helt) andet liv

Det kræver ikke megen fantasi at forestille sig, at mængden af kasserede cyklerdele i København er enorm. Affald vil nogle kalde det (som sådan ender det meste jo desværre også). Andre ser heldigvis anderledes på det.

B-cycle samler kasserede cykeldele i cykelbutikker i københavn, og laver nye produkter med helt nye funktioner ud af dem - uden på nogen måde at sløre delenes cykelhistoriske fortid.
Simon Kolff, uddannet produktdesigner fra Design Academy Eindhoven, er manden bag b-cycle. Og han er ikke bare en kreativ designer med hang til kasserede cykeldele. I 2009 kastede han sig f.eks. ud i at ombygge en Christianiacykel til en bæredygtig, mobil smothiefabrik.
Kig lige her: BIKE'N BLEND

Læs mere om b-cycle go Simon Kolff på www.b-cycle.net.

Tilføj kommentar