Vaho – Trashion Bags
April 28th, 2012 Af susan

Tasker af reklamebannere brugt ved sportsbegivenheder, koncerter og kunstudstillinger i Barcelona og Madrid

Den kreative giraf redder liv - reklamebanneres liv:

"When the time has come to say goodbye, just before saying our farewells, the objects and materials we throw away give out a sigh, hoping to be saved. They all deserve a second chance to be transformed and show their new use to the world that rejected them. For their dream to come true, they need to escape the fate of their own lifecycle. It is part of our job to bring materials back to life and to hunt for lost treasures among the waste that progress and modernity generate. And we have a great time doing so."

Og ud af det kommer der farverige, vandtætte tasker - hvoraf ikke to af dem er ens.På Vahos hjemmeside www.vaho.ws kan du designe din egen taske ud af de forhåndenværende bannere. Der findes foreløbig kun en do-it-yourself-model, Tokio, en skuldertaske. Tasken koster 100 € og leveres over hele verden.

Vaho blev skabt i 2001 af designerne Patricio Abreu og Luce Leonardo. Ud over de kreative evner og viljen til at redde pvc reklamebannere fra døden, prioriterer firmaet også social ansvarlighed. Således bliver de beskidte bannere rengjorte af folk tilknyttet CEO del Maresme - en NGO der arbejder for social integration. Og taskerne bliver derefter syet på workshops arrangeret i samarbejde mellem La Modelo fængslet i Barcelona og CIRE, Centro de Iniciativas para la Reinserción.

Taskerne forhandles i Danmark af Trahsion Bag Company og kan købes i flere butikker rundt om i landet. På www.trashionbag.dk kan du kigge efter den nærmeste butik.
Eller de kan købes direkte hos Vaho på www.vaho.ws.

Tilføj kommentar