Herman Miller
February 16th, 2012 Af susan

Arbejdsstole, fremstillet efter Cradle to Cradle principper

Herman Millers arbejdsstole er ikke alene fremstillet efter McDonough-Braungarts Cradle to Cradle principper, de er også både æstetiske og ergonomisk dynamiske. Stolene giver optimal mulighed for bevægelse og variation med komfort i fokus.

Setu stolen herover og Mirra stolen herunder er begge designet for Herman Miller af designergruppen Studio 7,5, der har base i Berlin.


Mirra - prisvindende kontorstol med ekstraordinær støtte for ryggen og mange justeringsmuligheder. Se rækken af priser her hos Herman Miller.

Både Setu og Mirra stolen Cradle to Cradle sølv-certificeret - enkelte Mirra modeller er endda guld-certificerede.Herman Miller producerer en række andre arbejdsstole, alle Cradle to Cradle certificerede. Du kan hele sortimentet på www.hermanmiller.com.

Et udvalg af Herman Millers stole kan købes hos emanules.dk og hos interstudio.dk.

Tilføj kommentar