Genbyg Design
February 11th, 2012 Af susan

Genbyg.dk lancerer Genbyg Design – møbler af genbrugsmaterialer lavet på eget snedkerværksted

Hidtil har Genbyg.dk sporadisk produceret møbler af indkommende genbrugsmaterialer. Men med lanceringen af Genbyg Design bliver produktionen nu sat i system.

Møblerne bliver produceret af egen snedker i snedkerværkstedet på Amager, men det er tanken at inkludere eksterne designere, så der løbende kommer ny inspiration til. Allerede nu er der et samarbejde i gang mellem Genbyg Design og nyuddannede unge fra møbel- og rumlinjen på Danmarks Designskole i Kolding.

Genbyg Design sigter mod at kunne fremstille serier af det samme design, selvom der selvsagt ikke er garanti for, at genbrugsmaterialerne løbende vil være til rådighed. Og under alle omstændigheder vil produktionen aldrig blive rigtig 'standard', for der vil altid være afvigelser i genbrugsmaterialerne.


Kreativ optimering af anonyme kontormøbler - her et istandsat hæve sænke bord.


Arkivskuffer fra Mikrobiologisk Institut og dørblade fra DRs gamle TV-by i Søborg

Se mange flere lækre møbler på www.genbygdesign.dk

Tilføj kommentar