DVELAS sækkestole hos 2RETHINK
January 21st, 2012 Af susan

Sækkestole med unik historie

"Vores mission er, at skabe europas mest interessante platform for bæredygtige møbelløsninger til professionelle beslutningstagere." Så overbevisende og ambitiøst udtrykkers de sig hos 2RETHINK. Og personligt synes jeg, at de er ganske godt på vej.

En af de bæredygtige møbelløsninger, du kan finde hos 2RETHINK, er DVELAS' helt unikke sækkestole.

I Pamplona i Spanien indsamler arkitektgruppen DVELAS brugte materialer fra skibe - herunder sejlene som de bruger til fremstillingen af sækkestole. Stolene er håndlavede, de er hver især mærket med den båd som sejlet kommer fra, og med historien om hvor båden har sejlet.

Se sækkestolene på www.2rethink.dk - og klik lige lidt rundt på siden, når du alligevel er der. Der er mange andre unikke møbler at se og god inspiration at hente!

På DVELAS' egen side www.dvelas.com og på den smukke video her Dvelas Project kan du se de andre projekter, som den spanske arkitektgruppe arbejder med.

2RETHINK Furniture
Lykkesholms Alle 18 1th.
1902 Frederiksberg C
Tlf. 51 51 08 45
Mail. info@2rethink.dk

Kommentarer

 1. jacob says:

  Hvis det er sækkestolene på billedet, så er de godt på vej.

  Nu er artiklen en smule gammel. Er der kommet noget nyt ud af dette?

  Hvis man trykker på det ovenstående link, er det nemlig dødt. :(

  • Kære Jacob

   Du har ret, det er en ældre artikel. 2RETHINK har i mellemtiden lavet om på deres website, derfor virkede linket ikke. Det er rettet, så nu kan du ved selvsyn se, hvad 2RETHINK har at byde på. Tak fordi du gjorde opmærksom på det døde link.

   Mange hilsner
   Susan

Tilføj kommentar