Blackspot Unswoosher
November 18th, 2011 Af susan

“The most eath-friendly shoe in the world” når folkene bag selv skal sige det. Med såler lavet af genbrugsdæk.

Warning: getimagesize(http://www.adbusters.org/files/campaigns/blackspot/page/blackspot_v2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /customers/2/8/1/norubbish.dk/httpd.www/wp-content/themes/NoRubbish/single.php on line 27
Blackspot boots har såler lavet af genbrugsdæk, og overdel lavet af hamp. Vegansk fodtøj lavet på en fair trade fabrik i Parkistan, med sikkerhed for ordentlig løn og arbejsforhold.

Blackspot er et anti-brand, et forsøg på at lave græsrodskapitalisme, søsat af Adbusters, et globalt antiforbrugs-netværk af kulturjammere med base i Vancouver.

Adbusters gør op med vores forbrugsmønstre og ønsker at ændre verdens nuværende magtstrukturer. Deres synspunkt er kommercielle interesser nedbryder vores fysiske og åndelige miljø. Adbusters udgiver magasinet Adbusters, som er et non-profit, økologisk, brugerstyret magasin i 120.000 eksemplarer.

Wow!!! det var mange politisk korrekte ord - vil du vide mere om Blackspot shoes, filosofien bag, materialerne og selve produktionenså klik på her.
Adbusters kan du læse mere om på www.adbusters.org
eller i en længere artikel fra den 22. november 2011 på www.politikken.dk.

Tilføj kommentar