Genbrugsauktion.dk
October 15th, 2011 Af susan

Genbrugsting på netauktion – lad os få mere af det!

Warning: getimagesize(): Peer certificate CN=`genbrugsauktion.dk' did not match expected CN=`www.genbrugsauktion.dk' in /customers/2/8/1/norubbish.dk/httpd.www/wp-content/themes/NoRubbish/single.php on line 27 Warning: getimagesize(): Failed to enable crypto in /customers/2/8/1/norubbish.dk/httpd.www/wp-content/themes/NoRubbish/single.php on line 27 Warning: getimagesize(http://www.genbrugsauktion.dk/fundanemt/site_graphics/Butik2.jpg): failed to open stream: operation failed in /customers/2/8/1/norubbish.dk/httpd.www/wp-content/themes/NoRubbish/single.php on line 27
Hvor er I heldige, I der bor i Nordjylland.

På genbrugsauktion.dk sælges udvalgte ting og sager, der i Hjørring/Brønderslev området er afleveret på genbrugspladserne eller indsamlet ved storskrald. De sælges via netauktion, og der er gode ting at hente til gode priser.

Vinderen af auktionen henter sin vare i genbrugsbutikken på genbrugspladsen i Hjørring - og det er her det kommer ind, at vi er mange der ikke kan være med.

SÅ derfor; ideen er hermed givet videre. Der bliver afleveret mange brugbare ting på genbrugspladserne - lad dem komme i cirkulation.

Og jer i genbrugsbutikkerne, I kunne gøre det samme. Udvælg de mest interessante ting og sæt dem på netauktion.

Rigtig mange har ikke tid til at støve rundt i genbrugsbutikker for at lede efter stort og småt, men vil hurtigt og let kunne søge på nettet.

I heldige i Nordjylland kan i øvrigt besøge genbrugspladsens genbrugsbutik
mandag - fredag kl. 12:00 - 17:30
på Mandøvej 4 i Hjørring.

Læs mere om netauktionerne på www.genbrugsauktion.dk .

.

Tilføj kommentar