Genbyg.dk
September 13th, 2011 Af susan

Genbyg dit hjem med historie – eller køb en reol lavet af gamle døre fra TV-Byen, 2860…

“Skal ses”, “prægtig”, “ majestætisk”;  sådan indledes mange beskrivelser af de unikke genbrugs byggematerialer på genbyg.dk . Og sammen med beskrivelsen af de enkelte materialer følger i mange tilfælde også historien; et snedkerbygget køkken fra en entreprenørs selvbyggede hus i Kolding, håndhugget tømmer  fra ladebyggeri i sønderjylland (1875),  Egetræsdør fra Københavnsbelysningsvæsen eller mahognidør fra nationalbanken - bare for at nævne nogle af de oprindelser, der kan refereres til.

Her finder du brugte døre, vinduer, trægulve, vvs,  murevarer, og rigtig meget andet. Rigtig spændende er det du finder under “udsøgt brugt” og ikke mindst “inspiration”-siden. Man må imponeres over folks kreativitet og dygtighed.

Kig forbi på www.genbyg.dk

Eller læg vejen forbi Genbyg på Amager Landevej 185, 2770 Kastrup.

Tilføj kommentar