CradlePeople
September 13th, 2011 Af susan

CradlePeople er et netværk af mennesker, organisationer, virksomheder og myndigheder, der arbejder for Cradle-to-Cradle i ide, design og udførelse.

Warning: getimagesize(http://79bf5c1ec394572225ec12c2b3161b6bca3295ba.web10.temporaryurl.org/wp-content/uploads/2010/05/Header-web-170px.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /customers/2/8/1/norubbish.dk/httpd.www/wp-content/themes/NoRubbish/single.php on line 27
CradlePeople ønsker at gøre Cradle to Cradle ideologien til virkelighed, og brænder for at tænke verden positivt. Netværket er åbent for alle faggrupper, ideer og vinkler, der kan linkes til Cradle to Cradle-tankegangen.

Netværksmøder og tankefusioner
I CradlePeople mødes medlemmerne til workshops og netværksarrangementer, hvor de deler deres tanker og ideer om Cradle to Cradle, kaldet Tankefusioner. Tankefusioner fordi ideen netop er at mødes og fusionere tanker, viden, inspiration og ideer i arbejde og projekter. CradlePeople arbejder med at forstå og udvikle Cradle to Cradle ideerne, finde strategier og udvikle anvendelsen af tankegangen i forskellige erhvervsområder, og udvikle anvendelsen af tankegangen i forskellige aspekter som samfund og kommunikation, forandringsstrategier, materialer, produktudvikling, undervisning og meget mere.

Vil du at vide mere om CradlePeople så besøg hjemmesiden www.cradlepeople.dk  

Tilføj kommentar